Bitcoin ble antatt å ramme 500 000 dollar i dag, slik John McAfee forutslo. Hva gikk galt?

Grunnlegger av datasikkerhetsselskapet McAfee og beviset på mynt for personvern GHOST , John McAfee står i dag overfor kryptosamfunnets ubehag etter at hans tre år lange BTC-spådom ikke klarte å materialisere seg.

For nøyaktig tre år siden i dag gikk McAfee til sin offisielle twitter-side for å etablere sin Bitcoin-prediksjon.

Å hevde at BTC vil være verdt over 500 000 dollar på tre år

Imidlertid handles den digitale eiendelen fortsatt under $ 10 000 på pressetid, noe som har vært et veldig sterkt motstandsnivå de siste tre månedene .

Kanskje kan man stille spørsmål ved gyldigheten av de tidligere stevnene siden Bitcoin nå er mer likvid enn noensinne, flere institusjonelle investorer strømmer inn om dagen, etterspørselen øker jevnlig og altcoins ser ut til å reagere positivt også.

Bitcoin’s dominans i markedet blir rystet av altcoin-markedet og vil sannsynligvis falle ytterligere etter det forventede oppgangen.

Det større bildet av John McAfees Bitcoin Prediction

Det er underliggende grunnleggende elementer som spiller mot Bitcoin og den forventede neste bølge. For det første er verden midt i en pandemi som har lagt press på virksomheter og folks faste aktiviteter. Derfor er sjansen for å se flere mennesker investere i svært ustabile markeder og de opplevde risikable markeder som kryptoaktiver veldig minimal.

For det andre blir Bitcoin utvunnet gjennom korrekturarbeid som er ødelagt av høyt energiforbruk i en tid der regulatorer presser på for renere energiprosjekter .

Med den eskalerende handelskrigen, og Bitcoin sterkt dominert av kineserne, vil Bitcoin-prisen sannsynligvis bli påvirket av slike bekjempelser.

En annen viktig grunn som kan undertrykke bitcoin-prisen er de høye kostnadene ved transaksjoner og den langsomme behandlingshastigheten på grunn av tilstrømningen av aktiviteter.

Detaljhandlere beveger seg fra å bruke Bitcoin til å bruke altcoins og stablecoins som tilbyr billigere transaksjonskostnader med en raskere hastighet. Dette negerer Bitcoin en sjanse til å fortsette å skinne som tidligere år.

Imidlertid, med kryptoindustrien sterkt kontrollert av spekulativ handel, er sannsynligvis McAfees spådom bare noen måneder unna å skje.

Med institusjonelle investorer som Grayscale som registrerer en tilstrømning av nye kryptoinvestorer, spesielt fra hedgefondforvaltere, kan ting være annerledes fremover.

Alt sagt, en ting er fortsatt en stor leksjon i John McAfees tilfelle. Prisforutsigelse spesielt i kryptoindustrien kan ikke garanteres da ingen utelukkende kontrollerer markedet. “For 3 år siden i dag, snakk om byen. Dette er grunnen til at jeg ikke kommer med prisforutsigelser , sier CZ-administrerende direktør Binance.